Sajtóközlemény - Ötszázezer forint értékű tejtermék adománnyal segít az Alföldi Tej Kft.

Sajtóközlemény - Ötszázezer forint értékű tejtermék adománnyal segíti a Debreceni Egyetem Klinikai Központ, illetve az Országos Mentőszolgálat debreceni állomásának dolgozóit az Alföldi Tej Kft.

Debrecen, 2021.05.13. – Az elmúlt egy évben a magyar egészségügyben dolgozók heroikus küzdelmet folytatnak a koronavírus-járvánnyal. Az Alföldi Tej Kft. ehhez a küzdelemhez szeretne a maga eszközeivel hozzájárulni és az általa gyártott minőségi magyar tejtermékekkel támogatja a frontvonalban lévő egészségügyi dolgozókat. A gondosan összeállított csomagokat a múlt héten a Debreceni Egyetem Klinikai Központ koronavírussal kapcsolatos védekezésben részt vevő dolgozói számára juttatta el a tejipari cég. Ezen a héten pedig az Országos Mentőszolgálat debreceni állomásának munkatársai számára állít össze csomagokat az Alföldi Tej Kft. A kórháznak és a mentőállomás dolgozóinak szánt csomagokban különböző ízű gyümölcsjoghurtok, Riska laktózmentes sajt, szívószálas kiszerelésű Riska UHT tej és kakaó, valamint Riska vajkrém található. A két debreceni intézménynek szánt tejtermék csomagok összértéke félmillió forint.

Ezen kívül a vállalat apró figyelmességeket is elrejtett a tejtermékeket tartalmazó csomagjaiba, amelyekkel reméli, hogy mosolyt tud csalni a dolgozók és családjuk arcára is.

Az Alföldi Tej Kft. valamennyi munkatársa nevében köszöni az egészségügyben dolgozóknak, a láthatatlan harcosoknak azt az áldozatos munkát, gondoskodást, amely ebben a nehéz helyzetben mindannyiunknak reményt ad.