Sajtóközlemény - Minőségi tejtermékekkel segít az Alföldi Tej Kft.

Sajtóközlemény - Minőségi tejtermékekkel segíti a koronavírus-járvány harcosait az Alföldi Tej Kft.

Székesfehérvár, 2021.04.26. – Az elmúlt egy évben a magyar egészségügyben dolgozók heroikus küzdelmet folytatnak a koronavírus-járvánnyal. Az Alföldi Tej Kft. ehhez a küzdelemhez szeretne a maga eszközeivel hozzájárulni, szeretné az általa gyártott minőségi magyar tejtermékekkel támogatni a frontvonalban lévő egészségügyi dolgozókat. A cég reméli, hogy az 500.000 forint összértékű terméket tartalmazó támogatásával hozzájárulhat a dolgozók munkavégzéséhez, megteremtve annak a lehetőségét, hogy egészséges, magas tápértékű, finom termékekkel indítsák a munkanapjukat.

A gondosan összeállított csomagok ezen a héten a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Kórház koronavírussal kapcsolatos védekezésben részt vevő dolgozói számára kerülnek kiszállításra. Jövő héten pedig a Fejér Megyei Mentőszolgálat munkatársai számára állít össze csomagokat az Alföldi Tej Kft.
A kórháznak és a mentőállomás dolgozóinak szánt csomagokban gyümölcsjoghurtok, Riska laktózmentes sajt, szívószálas kiszerelésű Riska UHT tej és kakaó, valamint Riska vajkrém található.

Ezen kívül a vállalat apró figyelmességeket is elrejtett a tejtermékeket tartalmazó csomagjaiba, amelyekkel reméli, hogy mosolyt tud csalni a dolgozók és családjuk arcára is.

Az Alföldi Tej Kft. valamennyi munkatársa nevében köszöni az egészségügyben dolgozóknak, a láthatatlan harcosoknak azt az áldozatos munkát, gondoskodást, amely ebben a nehéz helyzetben mindannyiunknak reményt ad.