Hatodik alkalommal szerveztük meg a Riskarácsonyt

Ajándékozni jó: hatodik alkalommal szerveztük meg a Riskarácsonyt!

 
Karácsony a szeretet, a gondoskodás ünnepe és ugyan adni mindig jó, mégis ilyenkor tudunk lelassulni az egész éves rohanás után és jobban odafigyelni egymásra. Meghitt hangulat, közös vacsora a szeretteink és barátaink körében, ajándékok a fa alatt – ilyennek képzelünk el egy tökéletes karácsonyt. Sok családnak ez azonban nem adatik meg és a karácsonyi készülődés sem túlságosan örömteli.
 
 
 
Ezért indítottuk útjára decemberben immár hatodik alkalommal a Riskarácsony kampányát, hogy egy hátrányos helyzetű családnak szebbé és örömtelivé tegyük a karácsonyát. Nincs is kedvesebb pillanat annál, mint látni a gyerekek és a szülők arcán a boldogságot, amire idén is sor került.
 
A szavazatok alapján egy 7 gyermekes családhoz juttattuk el a Whirpool hűtőt, telis-tele Riska tejtermékekkel. Meghitt pillanatokat és Riska termékekkel készült finom ünnepi fogásokat kívánunk nekik!
 
 
Küldetésünk segíteni
Felelősséggel gondolkodó vállalatként igyekszünk minden lehetőséget megragadni, hogy ahol tudunk segítsünk, ezért is indítottuk el a Riskarácsony kampányát! Tudjuk milyen nehéz a hátrányos helyzetű családoknak az ünnepi időszak, de legalább egy családnak, ha ugyan csak egy karácsony erejéig, de könnyebbé és szebbé tehetjük a napjait.
 
A Riska, a magyar családok egyik kedvenc tejtermék márkájaként eddig öt család és egy szervezet karácsonyát varázsolhatta szebbé. A nyeremény minden alkalommal egy Whirpool hűtő volt telis-tele Riska tejtermékekkel.
 
Hogyan zajlott a már hagyománnyá vált Riskarácsony?
Felhívás - minden év decemberében Facebook oldalon tesszük közzé felhívásunkat, amelyben várjuk az ajánlásokat olyan rászoruló családokra, akiknek szerinted nagy szüksége lehet a nyereményre
Kiválasztás - a beérkezett levelek közül független zsűri választotta ki a 3 javasolt családot
Szavazás - a kiválasztott családokat ajánló 3 levél, a család neve nélkül felkerült a Riska Facebook oldalára, majd szavazással dőlt el, melyik lett az a szerencsés család, akinek otthonába került az új hűtő feltöltve Riska termékekkel.
 
Ha idén lemaradtál róla, pedig ismersz olyan családod, akinek szívesen segítenél ajánlásoddal, kövess minket, hiszen a jövő évben is tehetsz azért, hogy közösen szebbé varázsoljuk a karácsonyt!
 
2021.12.22.