Blog

Miért érdemes sajtot fogyasztani?

A sajt, meghatározása szerint tejből vagy tejszínből készített élelmiszer, mely savas, oltós vagy vegyes alvasztással készülhet érleléssel vagy akár anélkül.

Őszi ételek laktózérzékenyek számára

Ősszel, amikor kezd borússá válni az idő, és megkezdődik az influenza szezon, ideje megerősítenünk a szervezetünket.

Mit kell tudni az UHT tejről?

Napjainkban több hőkezelési eljárás is érheti a tejet, vegyük át sorban.

Nyári ételek laktózérzékenyek számára

Az alábbi receptek kimondottan a nyári időszakban aktuálisak.

Mit kell tudni a laktózmentes tejtermékekről?

A laktózérzékenységben szenvedők szervezetéből a laktáz enzim hiányzik, vagy nem elegendő.

A tej immunerősítő hatása

Bővebben a tejtermékek vitamin-, és ásványianyagtartalmáról.

A tejjel kapcsolatos tévhitek

Ezeket szeretnénk tisztázni és egyesével átvenni őket.

Alföldi Tej: köszönet a hétköznapi hősöknek

Vállalatunk is csatlakozott a Tej Terméktanács kampányához
 

6 érv a hazai tej mellett

A tej az egyik legjobb folyadék, amit választhatunk a víz után.